Front-end Developer

Vind jij de recreatiebranche een uitdaging en wil jij je front-end kennis toepassen voor deze branche? Ben jij ambitieus en een techneut in hart en nieren? Dan zoeken wij jou! Je maakt de mooiste websites met zoek en boek, gastvriendelijke mijnomgevingen, enquêtes, nieuwsbrieven en nog veel meer voor onze klanten.

Digizijn ICT & Web is een no-nonsense en innoverend bedrijf in Meppel met 25 collega’s. We zijn een snelgroeiende speler in de recreatiebranche, waarvoor wij een totaalpakket van innovatieve hard- en softwareoplossingen hebben ontwikkeld. Daarnaast wordt ons softwarepakket EveryOffice ook gebruikt voor diverse andere branches.

Ons team bestaat uit back-end en front-end ontwikkelaars, accountmanagers, een support- en ict-afdeling, een designer en marketeer. Wij hebben alles in huis, waardoor de lijnen naar de klanten kort zijn.

Zie jij je al zitten in het torentje langs de A32? Dan zie we je motivatie graag op de mail!
Mail ons of bel voor meer informatie over de functie naar 088-1304200.

Wat ga ik doen?

Als front-end developer kom je terecht in een gezellig team van frontenders en backenders die bij elkaar in een ruimte zitten om zo snel te kunnen communiceren. De sfeer in het team is erg informeel en gezellig. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je hebt je eigen projecten. Per project wordt er een team samengesteld en ben je verantwoordelijk voor je eigen planning.

Als front-end developer kom je in aanraking met technieken als CSS3, Javascript en jQuery. Het is een pre als je ervaring hebt met het Yii Framework. De kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk en daarom willen wij dat je innovatief (mee)denkt.

Wat verwachten jullie van mij?

Als PHP Front-end developer kun je natuurlijk doelgericht, procesmatig en zelfstandig werken, maar je hebt ook oog voor de resultaten van het team. Nieuwe uitdagingen zijn de reden waarom je iedere dag met een glimlach aan de slag gaat.

Wat bieden jullie mij?

  • Een informele werksfeer in een gezellig team
  • Veel afwisseling in projecten
  • Zelfstandige functie met eigen inbreng
  • Een omgeving waarin ontwikkeling en groei gestimuleerd worden
  • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring
  • Zicht op vast dienstverband
  • Collectief pensioen en zorgverzekering
  • Vrijdagmiddagborrel om de week gezellig af te sluiten

Hoeveel uur per week?

40 uur

Heb je interesse in deze vacature?

Bel ons op 088-1304200 of mail naar info@digizijn.nl

Ken je iemand die interesse heeft?

Stuur deze vacature door via: