Front-end Developer


Op maat gemaakte websites ontwikkelen voor de recreatiebranche, helpen om nieuwe SaaS-oplossingen te ontwikkelen, het neerzetten van een perfecte UX/UI voor gebruikers van onze boekingsstraten? Dat kan allemaal bij Digizijn! Ben jij ambitieus, accuraat en niet bang om je kennis en ervaring te delen met je collega’s en ons te vertellen hoe het óók kan? Dan dagen we je uit om deze uitdaging aan te gaan. Solliciteer snel!

Wat ga ik doen?

Als front-end developer kom je terecht in een gezellig team van frontenders en backenders die bij elkaar in een ruimte zitten om zo snel te kunnen communiceren. De sfeer in het team is erg informeel en gezellig. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je hebt je eigen projecten. Per project wordt er een team samengesteld en ben je verantwoordelijk voor je eigen planning.

Als front-end developer kom je in aanraking met technieken als CSS3, Javascript, jQuery, HTML5, PHP en Bootstrap4. Het is een pré als je ervaring hebt met het Yii Framework. De kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk en daarom willen wij dat je innovatief (mee)denkt. En wil je graag nieuwe technieken en tools toepassen? We laten ons graag overtuigen!

Wat verwachten jullie van mij?

Als Front-end developer kun je natuurlijk doelgericht, procesmatig en zelfstandig werken, maar je hebt ook oog voor de resultaten van het team. Je bent innovatief en je deinst niet terug voor uitdagende projecten. Ook houd je nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Want nieuwe uitdagingen zijn de reden waarom je iedere dag met een glimlach aan de slag gaat.

Wat bieden jullie mij?

Als Front-end Developer bij Digizijn ICT & Web heb je een zelfstandige en afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt in een leuke sfeer bij een informele en professionele organisatie. Natuurlijk krijg je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je hebt flexibele werktijden met zicht op vast dienstverband.

Je mag werken aan afwisselende en uitdagende projecten met veel eigen inbreng en er is veel ruimte voor je persoonlijke groei. Wij vragen je om het beste uit jezelf te halen en we ondersteunen je daar graag bij. Daarom kijken we steeds waar je ambities liggen en proberen je die te laten realiseren.

Natuurlijk is het niet alleen maar werk bij ons. Iedere week sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel, al duurt deze soms ook nog een deel van de avond. Voor de afwisseling plannen we ook geregeld bedrijfsuitjes, zodat je je collega's ook eens op een totaal andere manier ziet.

Hoeveel uur per week?

40 uur

Heb je interesse in deze vacature?

Bel ons op 088-1304200 of mail naar info@digizijn.nl

Ken je iemand die interesse heeft?

Stuur deze vacature door via: