Medior PHP Developer


Op maat gemaakte websites ontwikkelen voor de recreatiebranche, helpen om nieuwe SaaS-oplossingen te ontwikkelen zoals een MijnOmgeving voor gasten of een boekingsstraat, het doorontwikkelen van ons beheersysteem 'EveryOffice', de overstap naar object geörienteerd programmeren (met Laravel)? Dat kan allemaal bij Digizijn! Ben jij ambitieus, accuraat en niet bang om je kennis en ervaring te delen met je collega’s en ons te vertellen hoe het óók kan? Dan dagen we je uit om deze uitdaging aan te gaan. Solliciteer snel!

Wat ga ik doen?

Als back-end developer kom je terecht in een jong team van front- en back-end developers die bij elkaar in één ruimte zitten om zo snel te kunnen schakelen. De sfeer in het team is erg informeel en gezellig. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je hebt je eigen taken en projecten. Per project wordt er een team samengesteld en ben je verantwoordelijk voor je eigen planning.

Als back-end developer bij Digizijn kom je in aanraking met technieken en tools zoals PHP, MySQL, SOAP, REST, GIT, Deployer, Yii en Laravel framework. Ervaring met DevOps en OOP is pré. De kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk en daarom willen wij dat je innovatief (mee)denkt. En wil je graag nieuwe technieken en tools toepassen? We laten ons graag overtuigen!

Wat verwachten jullie van mij?

Als medior PHP developer kun je natuurlijk doelgericht, procesmatig en zelfstandig werken, maar je hebt ook oog voor de resultaten van het team. Je durft je mening te geven om samen onze producten te verbeteren. Je bent innovatief en accuraat en je deinst niet terug voor uitdagende projecten en een flink stukje legacy en spaghetti code... Ook houd je nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Idealiter werk en denk je op HBO-niveau en heb je ongeveer vijf jaar ervaring met het maken van webapplicaties. Het zou perfect zijn als je ons kunt helpen met de recente ingezette move naar object geörienteerd programmeren i.c.m. het Laravel framework (en daarmee het refactoren van ons complete beheersysteem). Ook kunnen we jouw expertise gebruiken om de vele maatwerkoplossingen voor onze klanten om te zetten naar SaaS-oplossingen. Denk dan aan bijvoorbeeld de boekingstraat en MijnOmgeving voor onze klanten in de recreatiebranche. De voertaal bij Digizijn is Nederlands.

Wat bieden jullie mij?

Als medior back-end PHP developer bij Digizijn ICT & Web heb je een zelfstandige en afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt in een gezellig, jong team bij een informele organisatie met een groeiende klantenkring. De eerste internationele klanten zijn sinds kort een feit! Natuurlijk krijg je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je hebt flexibele werktijden met zicht op een vast dienstverband. Veel van je toekomstige collega's werken hier al jaren en hopelijk gaat dat ook voor jou gelden.

Je mag werken aan afwisselende en uitdagende projecten met veel eigen inbreng. Je zult vooral werken aan de doorontwikkeling van ons beheersysteem EveryOffice met heel uiteenlopende modules zoals: CMS, CRM, Financieel, Kassa en nog veel meer. Daarnaast bouwen we ook andere (web)applicaties zoals websites voor recreatieklanten, betaalzuilen, narrowcasting, intranets en progressive web apps. Ook krijg je te maken met de koppeling met hardware (kentekencamera's, elektronische deursloten, pin) en domotica (verwarming en verlichting). Wij vragen je om het beste uit jezelf te halen en we ondersteunen je daar graag bij. Daarom kijken we steeds waar je ambities liggen en proberen je die te laten realiseren.

Natuurlijk is het niet alleen maar werk bij ons. Iedere week sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel, al duurt deze soms ook nog een deel van de avond. Voor de afwisseling plannen we ook geregeld bedrijfsuitjes, zodat je je collega's ook eens op een totaal andere manier ziet.

Hoeveel uur per week?

32-40 uur

Heb je interesse in deze vacature?

Bel ons op 088-1304200 of mail naar info@digizijn.nl

Ken je iemand die interesse heeft?

Stuur deze vacature door via: