Medior PHP Developer


Wij zoeken een ambitieuze Medior PHP Developer voor ons back-end team! Ben je uitgegroeid in jouw huidige functie, of is er gewoon te veel legacy code? Kom dan samen met ons team werken aan nieuwe applicaties en maatwerk software voor diverse interessante klanten. Bij ons heb je weer ruimte voor groei en eigen inbreng!

Wat ga ik doen?

Je krijgt een plek in ons scrum team waarin je samen met je directe collega’s werkt aan ontwikkeling van webapplicaties, interactieve websites met intra- en extranet, narrowcasting, betaalzuilen en nog veel meer. Je koppelt met externe systemen, pinautomaten, toegangssystemen en domotica. Verder zorg je dat ons softwarepakket EveryOffice blijft door ontwikkelen en dat de kwaliteit blijft verbeteren. Daarbij kunnen we jouw ideeën over de toepassing van nieuwe technieken goed gebruiken!

Binnen ons back-end team werken wij o.a. met de volgende talen, tools en technieken:
PHP, MySQL, SOAP, REST, GIT, Deployer, Yii framework en andere MVC frameworks zoals Laravel.  Ook ervaring met DevOps en OOP is een pré. Dan weet je dat alvast!
 

Wat verwachten jullie van mij?

Als PHP Developer bij Digizijn ICT & Web ben je in staat om zelfstandig en in teamverband (op HBO-niveau) te bouwen aan software, maar ook om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen en de inrichting daarvan. Je bent innovatief en je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Ook houd je nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
 

Wat bieden jullie mij?

Als Medior PHP Developer bij Digizijn Web & ICT heb je een zelfstandige en afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt in een leuk team bij een informele en professionele organisatie. Natuurlijk krijg je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je hebt flexibele werktijden met zicht op vast dienstverband.

Je mag werken aan afwisselende en uitdagende projecten met veel eigen inbreng en er is veel ruimte voor je persoonlijke groei. Wij vragen je om het beste uit jezelf te halen en we ondersteunen je daar graag bij. Daarom kijken we steeds waar je ambities liggen en proberen je die te laten realiseren.

Natuurlijk is het niet alleen maar werk bij ons. Iedere week sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel, al duurt deze soms ook nog een deel van de avond. Voor de afwisseling plannen we ook geregeld bedrijfsuitjes, zodat je je collega's ook eens op een totaal andere manier ziet.

Hoeveel uur per week?

40 uur

Heb je interesse in deze vacature?

Bel ons op 088-1304200 of mail naar info@digizijn.nl

Ken je iemand die interesse heeft?

Stuur deze vacature door via: