PHP Back-end Developer


Ons team van back-end programmeurs heeft versterking nodig en we denken hierbij aan jou! Onze back-enders houden zich iedere dag bezig met het oplossen van technische uitdagingen in onze verschillende softwaremodules. Iedere dag zijn zij opzoek naar het antwoord op de vraag hoe we onze software, en daarmee de werking voor de klant, nog beter kunnen maken.

Wat maakt dit zo leuk? Nou, je bent niet alleen maar website's aan het programmeren. Wij ontwikkelen ook software voor kassasystemen, pinautomaten, selfservice zuilen, koppelingen met externe partijen, etc. Kortom, je bent constant bezig met nieuwe dingen en je blijft jezelf ontwikkelen.

Wat ga ik doen?

We nemen je mee op reis door EveryOffice, onze software die we bijvoorbeeld voor de recreatie inzetten, met zo nu en dan een uitstap naar een andere branche. Dit is dan bijvoorbeeld de administratieve software of het planbord waar de klant zijn honderden objecten en reserveringen een plaats probeert te geven, maar de dag daarop kun je heel goed bezig gaan met een buitenzuil voor betaald parkeren of een website.

Er zijn veel bedrijven en oplossingen waarmee we samenwerken, dus ook het bouwen van koppelingen met andere software en hardware zijn dingen waar je mee te maken kunt krijgen. Kassa's, pinautomaten, toegangssystemen en domotica, bij ons kom je het allemaal tegen.

Natuurlijk is het de bedoeling dat de klanten de best mogelijke beleving krijgen bij de software en daar help je ook mee door je software te testen en door mee te denken aan hoe we de bestaande software en oplossingen nog beter kunnen maken.

Wat verwachten jullie van mij?

Als PHP backend developer kun je natuurlijk doelgericht, procesmatig en zelfstandig werken, maar je hebt ook oog voor de resultaten van het team. Nieuwe uitdagingen zijn de reden waarom je iedere dag met een glimlach aan de slag gaat.

Je collega's programmeren in PHP 5 en 7, MySQL, AJAX en jQuery, maar die talen spreek je natuurlijk vloeiend. Wanneer er gekoppeld moet worden met (externe) systemen is dat meestal doormiddel van XML, Soap, Rest of JSON, maar laat je niet verrassen wanneer er nog extra varianten om de hoek komen.

Als framework gebruiken we YII, dus als je daar al eens mee gewerkt hebt dan is dat een voordeel. Mocht je eerder gewerkt hebben met andere frameworks, dan kunnen wij je alles uitleggen over YII. Dat geldt natuurlijk ook voor de andere tools die we gebruiken zoals GIT, Jenkins en Composer.
 

En wat bieden jullie mij?

Werken voor Digizijn betekend iedere dag bezig zijn om onze klanten topsoftware te leveren. Dat vraagt veel, maar we geven ook veel. Natuurlijk krijg je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden en kom je te werken in een omgeving vol enthousiaste, jonge collega's die ervoor zorgen dat je je in no-time thuis voelt.

Je mag werken aan afwisselende en uitdagende projecten met veel eigen inbreng en er is veel ruimte voor je persoonlijke groei. Wij vragen je om het beste uit jezelf te halen en we ondersteunen je daar graag bij. Daarom kijken we steeds waar je ambities liggen en proberen je die te laten realiseren.

Natuurlijk is het niet alleen maar werk bij ons. Iedere week sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel, al duurt deze soms ook nog een deel van de avond. Voor de afwisseling plannen we ook geregeld bedrijfsuitjes, zodat je je collega's ook eens op een totaal andere manier ziet.

Hoeveel uur per week?

40 uur

Heb je interesse in deze vacature?

Bel ons op 088-1304200 of mail naar info@digizijn.nl

Ken je iemand die interesse heeft?

Stuur deze vacature door via:

Vacatures

Wat wil jij bij ons komen doen?