Stagiair(e) Marketing & Communicatie


Zoek je een stage Marketing en Communicatie? Zoek dan niet verder! Digizijn biedt jou een leerzame en vooral leuke stage in een professionele, jonge en informele omgeving. Binnen ons team werk je veel zelfstandig en krijg je ruim de vrijheid om je te ontwikkelen op alle facetten van marketing. 

Wat ga ik doen?

Tijdens je stage marketing en communicatie zul jij actief leren over alle facetten van (online) marketing en communicatie. Denk hierbij aan marketing en sales, maar ook aan zoekmachineoptimalisatie en online adverteren. De werkzaamheden zijn verder heel divers; het onderhouden van social media bedrijfspagina’s, onderhouden van websites en webwinkels, resultaten analyseren, nieuwsbrieven opmaken en versturen en alle overige zaken die bij (online) marketing van toepassing zijn. Kortom, het is een zeer uitdagende stage!

Wat verwachten jullie van mij?

Op het moment dat je bij Digizijn komt stagelopen, verwachten we een actieve lerende houding van je. Dat betekent dat je zelf goed moet aangeven wat je bij ons wilt gaan leren, hoe je dit gaat doen en wat je daarvoor nodig hebt. Dit vinden we erg belangrijk. De rol van de werkbegeleider wordt namelijk bepaald door wat jij nodig hebt en zo kunnen zij tijdens de stage aansluiten bij datgene wat je al weet en kan.

Wat bieden jullie mij?

Een kennismaking met je toekomstige beroep vraagt een goede ondersteuning. Dit bieden we je door je thuis te laten voelen en aandacht te geven. Je komt te werken in een omgeving vol enthousiaste, jonge collega’s die ervoor zorgen dat je je in no-time thuis voelt.

Wij vragen je om het beste uit jezelf te halen en we ondersteunen je daar graag bij. Daarom kijken we steeds waar je ambities liggen en proberen je die te laten realiseren.
 
Natuurlijk is het niet alleen maar werk bij ons. Iedere week sluiten wij af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Voor de afwisseling plannen we ook geregeld bedrijfsuitjes, zodat je je collega’s ook eens op een totaal andere manier ziet.

Hoeveel uur per week?

Dit kan in overleg. Lijkt je het leuk om bij ons te komen stagelopen? Solliciteer en stuur dan je motivatie met CV naar info@digizijn.nl of neem contact met ons op via 088 130 42 00.

Heb je interesse in deze vacature?

Bel ons op 088-1304200 of mail naar info@digizijn.nl

Ken je iemand die interesse heeft?

Stuur deze vacature door via: