Stagiair(e) PHP Programmeur


Zoek jij een PHP Programmeur stage? Zoek dan niet verder! Digizijn biedt jou een leerzame en vooral leuke stage in een professionele, jonge en informele omgeving. Binnen ons team werk je veel zelfstandig en krijg je ruim de vrijheid om je te ontwikkelen.

Wat ga ik doen?

Stage lopen bij Digizijn houdt in dat je bij veel processen en projecten wordt betrokken, van frond-end responsive design tot back-end development. Je kunt (-en wilt) jezelf ontwikkelen als developer en krijgt daarbij de nodige ondersteuning van ons jonge en gedreven team. Wij zijn volop aan het ontwikkelen en innoveren. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste developer die ervaring op wilt doen en ons team wil komen versterken!

Wat verwachten jullie van mij?

Op het moment dat je bij Digizijn komt stagelopen, verwachten we een actieve lerende houding van je. Dat betekent dat je zelf goed moet aangeven wat je bij ons wilt gaan leren, hoe je dit gaat doen en wat je daarvoor nodig hebt. Dit vinden we erg belangrijk. De rol van de werkbegeleider wordt namelijk bepaald door wat jij nodig hebt en zo kunnen zij tijdens de stage aansluiten bij datgene wat je al weet en kan.

Wat bieden jullie mij?

Een kennismaking met je toekomstige beroep vraagt een goede ondersteuning. Dit bieden we je door je thuis te laten voelen en aandacht te geven. Je komt te werken in een omgeving vol enthousiaste, jonge collega’s die ervoor zorgen dat je je in no-time thuis voelt.

Wij vragen je om het beste uit jezelf te halen en we ondersteunen je daar graag bij. Daarom kijken we steeds waar je ambities liggen en proberen je die te laten realiseren.
 
Natuurlijk is het niet alleen maar werk bij ons. Iedere week sluiten wij af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Voor de afwisseling plannen we ook geregeld bedrijfsuitjes, zodat je je collega’s ook eens op een totaal andere manier ziet.

Hoeveel uur per week?

40 uur

Heb je interesse in deze vacature?

Bel ons op 088-1304200 of mail naar info@digizijn.nl

Ken je iemand die interesse heeft?

Stuur deze vacature door via: